POLITYKA PRYWATNOŚCI
Proszę zapoznać się z informacjami o ochronie danych osobowych. (formularz kontaktowy)
 
Szanowni Państwo
 
Poniżej realizujemy obowiązek informacyjnych dotyczący przetwarzanych Państwa danych osobowych w związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych), dalej “RODO”.

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wytwórnia Oklein Drzewnych Andrzej Pilarski
  2. Pani/Pana dane osobowe uzyskane z formularza kontaktowego będą przetwarzane w celu przesyłania odpowiedzi, w szczególności o naszej działalności, o naszej ofercie, a także w innych sprawach poruszonych przez Panią/Pana za pośrednictwem formularza..
  3. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych w takim przypadku jest udzielona przez Panią/Pana zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO). Przetwarzanie danych osobowych może też być niezbędne do celów wynikających z naszych prawnie uzasadnionych interesów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  4. Dane osobowe, które uzyskaliśmy będą przetwarzane przez czas prowadzenia przez nas działalności, jednak nie dłużej niż do czasu zakończenia komunikacji lub wyjaśnienia sprawy podniesionej przez Panią/Pana za pośrednictwem formularza, w tym do czasu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych dla tego celu, chyba, że nasze prawnie uzasadnione interesy będą wymagały dłuższego przetwarzania. 
  5. W każdym czasie ma Pani/Pan prawo zażądać informacji o tym, które dane osobowe przetwarzamy. Aby to zrobić należy napisać na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. W każdym czasie przysługuje także prawo sprostowania (poprawiania) danych. Ma Pani/Pan prawo żądania od usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych, zgłoszenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, żądania ich przeniesienia, a także do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie, chyba, że nasze prawnie uzasadnione interesy będą wymagały dalszego przetwarzania.
  6. W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługuje Pani/Panu skarga do organu nadzorczego: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 
  7. Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne, przy czym ich niepodanie może uniemożliwić lub utrudnić komunikację z Panią/Panem i udzielenie właściwej odpowiedzi lub pomocy.
  8. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą nasi współpracownicy, którzy pomagają nam prowadzić naszą działalność, w tym komunikować się z Państwem (tj. podmioty świadczące usługi hostingu, usługi bezpieczeństwa danych i inne usługi informatyczne, w tym wysyłkę informacji drogą elektroniczną). 
  9. Cofnięcia zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych można pisząc do nas poprzez formularz kontaktowy.
  10. Nie przetwarzamy danych osobowych otrzymanych za pośrednictwem formularza kontaktowego w sposób zautomatyzowany, w tym nie stosujemy profilowania.

​Zapraszamy do współpracy oraz zachęcamy do kontaktu.


Wytwórnia Oklein Drzewnych Andrzej Pilarski

Siedziba

Łagodzin, ul. Dobra 1

66-446 Deszczno

woj. lubuskie

Biuro:

tel. 95 723 90 32

fax 0 95 723 90 33

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Zakład Produkcyjny ​

ul. Lipowa 29

69-200 Sulęcin

woj. lubuskie

Dział handlowy:

​tel. kom. 571 326 804

 

e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

​Formularz kontaktowy

Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij 'Zgadzam się', aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.